måndag 12 januari 2015

Dinner

Hello.
For dinner today I had chicken with mashed broccoli and a salad. It tasted good and I could trick mum that I weren't hungry.
The picture only shows half my portion because I forgot to take a picture before I started to eat :P 
Right now I'm sitting in the couch watching House before aikido. 

Love 
Malin 


1 kommentar:

  1. Malkan, vännen snälla sluta. Du vet precis lika väl som jag att du inte lurar någon mer än dig själv. Vi behöver äta för att kroppen ska må bra och orka. Det är inte värt att gå ned sig i kaloriträsket för att tappa några kilon för en semester!! Du är fin som du är, vet att du har svårt att de det men du är fin!
    Det är så otroligt svårt att ta sig upp igen när man halkat ned, tänk på din NEDA tatuering- den ska stå för att man klarat besegra sin matdemon, inte samarbetat med den. :/ Att träna och äta för att bygga muskler och på så sätt vara hälsosam är en sak men att begränsa sitt matintag leder enbart åt ett håll. Du vet det, jag vet det. Så snälla ta hjälp direkt och ring psyk så att du kan få hjälp med att förbättra och bygga upp självkänslan och självbilden, för du är så fin och är en underbar person. Tycker så mycket om dig och vill inte att du ska förstöra dig själv som du faktiskt gör nu. Kämpa!!
    kram//elin

    SvaraRadera